Over mij

Ik ben Darline Rambour, gehuwd en mama van een zoon Nils en dochter Julie. Na mijn opleiding sociaal-agogisch werk in 1998 ben ik heel wat jaren werkzaam geweest als psychosociaal begeleider binnen eerstelijns diensten waaronder het CAW.

Door mijn tewerkstelling bij het centrum algemeen welzijnwerk heb ik expertise opgebouwd rond heel wat verschillende problematieken en heel wat diverse thema's. Ik heb met heel wat diverse doelgroepen gewerkt en heb ervaring in zowel individuele als koppel begeleidingen. Deze ervaring kan ik aanwenden om je optimaal bij te staan, te coachen bij verschillende levensvragen en levensdomeinen.

Enkele jaren geleden ben ik mij gaan verdiepen in stress, burn-out en bore-out en heb ik diverse coach opleidingen gevolgd.

Met alle kennis van mijn werkervaringen, opleidingen en met mijn levenservaring wist ik welke richting ik uit wilde in de toekomst. Ik wou graag mijn kennis delen. Ik blijf mij dan ook steeds verder bijscholen om mijn kennis verder uit te breiden.

Steeds meer merkte ik dat dit mij écht passioneert: mensen met elkaar verbinden, in hun kracht zetten en helpen groeien. Ik heb een hart voor mensen, steeds weer word ik geraakt door elk levensverhaal dat uniek en bijzonder is. 

We werken volgens jouw tempo, aan de levensdomeinen die voor jou op dit moment van toepassing zijn, zodat je terug zelf je geluk kan vinden en met situaties en keuzes kunt omgaan. Hopelijk vinden we samen jouw sleutel tot geluk, wat voor iedereen anders kan zijn. 

Dit kan door ervaringsgerichte oefeningen waarbij je meer contact krijgt met je gevoel of door middel van methodieken om in actie te geraken. Of een combinatie van alles? Samen komen we eruit!